top of page
Informind-10_edited.jpg

Vilken spetskompetens söker du?

Ange vilken kompetens du söker i formuläret nedan och få återkoppling inom 24 timmar. 

arrow&v
arrow&v
x1000w-Logo 2019.png
pinetree_new_logo.png
hm-logo-1.png
nedladdning.png
Arizon.png
SIWI.png
etfwxlzaxfvrj6xsykef.jpg
logo_160_220218190406699132_org.jpg
logo-sats.png
logo.png
Testa idag!

ProServe ger marknads- och kommunikationsteam möjligheten att jobba med Sveriges bästa giggare och konsulter inom PR, kommunikation och marknadsföring. 
 

Vi har proaktivt byggt upp ett personligt nätverk av specialister inom PR, kommunikation och marknadsföring. Genom långsiktiga relationer har vi idag ett närverk med över 600 giggare, frilansare och konsulter med olika kunskaper och erfarenheter. ProServe är marknads- och kommunikationschefers högra hand, bollplank och bästa vän.

Vi levererar alltid 2-3 kandidater helt kostnadsfritt inom 5-10 arbetsdagar från första samtal till uppdragets start, oavsett om det är några få timmars jobb, en långsiktig lösning eller upp till heltid. 

ProServe har tre paket som skräddarsys utifrån dina villkor

 

Giggare är till för dig som behöver förstärkning av en specialist inom PR, kommunikation och marknadsföring oavsett storlek och längd på uppdrag. Vi presenterar och levererar 2-3 kandidater inom 5-10 arbetsdagar helt kostnadsfritt. 

Vi uppmanar våra samarbetspartners att våga testa och ställa frågan till oss, det kostar ingenting och tar endast ett knapptryck att skicka en förfrågan. 

Sourcing as a Service - SaaS är till för dig som är ute efter en eller flera nya stjärnor till ditt team inom PR, kommunikation och marknadsföring, i form av anställning. SaaS är en unik modell kring rekrytering där vi proaktivt hela tiden bygger relationer med människor i branschen. Vi har en kandidat hos oss innan deras drömjobb kommer ut på marknaden. 

Detta är till för bolag som är ute efter specialister på topp-nivå och som vill bygga ett team långsiktigt. 

Gig-Team är för dig som egentligen trodde att ditt företag inte kunde ha flera specialister. Med detta upplägg så sätter vi ihop ett team av flera giggare och frilansare med olika spetskompetenser och ansvarsområden. 

Detta är till för dig som idag kan ta in en generalist men egentligen vill och önskar ha flera specialister för att få ut bästa möjliga resultat. 

"ProServe hjälper oss att jobba med både svenska och internationella personer som är specialister inom PR, kommunikation och marknadsföring"
- Sandra, H&M

"ProServe är snabba och har koll på vad vi söker. Första samtal på måndagen och en vecka senare började en "toppen-kandidat"
- Fredrik, Pricerunner

"De har hjälpt oss att bygga upp hela vårt marknadsteam på ett personligt sätt. Med hjälp av tydlighet och personligt plan för flera kandidater"
- Daniel, Pinetree

bottom of page