Human Resource Management and Recruitmen

ProServe ger marknads och kommunikationsteam möjligheten att jobba med Sveriges bästa giggare & konsulter inom PR, kommunikation & marknadsföring. 
 

Vilken spetskompetens söker du?

Ange vilken kompetens ni söker i formuläret nedan och få återkoppling inom 24 timmar. 

arrow&v
arrow&v
x1000w-Logo 2019.png
pinetree_new_logo.png
hm-logo-1.png
nedladdning.png
Arizon.png
SIWI.png
etfwxlzaxfvrj6xsykef.jpg
logo_160_220218190406699132_org.jpg
logo-sats.png
logo.png
 

Vi har proaktivt byggt upp ett personligt nätverk av specialister inom PR, kommunikation och marknadsföring. Vi har genom långsiktiga relationer idag ett närverk med över 600 giggare, frilansare och konsulter med olika kunskaper och erfarenheter. 

 

ProServe är marknads och kommunikationschefers högra hand, bollplank eller bästa vän. Vi presenterar och levererar alltid 2-3 kandidater helt kostnadsfritt inom 5-10 arbetsdagar från första samtal till uppdragets start oavsett om det är några få timmar eller en långsiktig lösning upp till heltid. 

 

Handplocka dina specialister & ditt team

ProServe har tre olika paket som skräddarsys utifrån era villkor.

 

Giggare är till för er som behöver förstärkning av en specialist inom PR, kommunikation och marknadsföring oavsett storlek och längd på uppdrag. Vi presenterar och levererar 2-3 kandidater inom 5-10 arbetsdagar helt kostnadsfritt. 

Vi säger till våra samarbetspartners att våga testa och ställ frågan till oss, det kostar ingenting och tar endast ett knapptryck skicka en förfrågan. 

Sourcing as a Service - SaaS är till för er som är ute efter en eller flera nya stjärnor till er team inom PR, kommunikation och marknadsföring i form av anställning. SaaS  är en unik modell kring rekrytering där vi proaktivt hela tiden bygger relationer med människor i branschen. Vi har en kandidaten hos oss innan deras drömjobb kommer ut på marknaden. 

Detta är till för bolag som är ute efter specialister på topp-nivå och som vill bygga ett team långsiktigt. 

Gig-Team är till för er egentligen trodde att ni inte kan ha flera specialister. Med detta upplägg så sätter vi ihop ett team av flera giggare och frilansare med olika spetskompetenser och ansvarsområden. 

Detta är till för er som idag kan ta in en generalist men egentligen vill och önskar har flera specialister för att få ut bästa möjliga resultat. 

"ProServe hjälper oss att jobba med både svenska och internationella personer som är specialister inom PR, kommunikation och marknadsföring"
- Sandra, H&M

"ProServe är snabba och har koll på vad vi söker. Första samtal på måndagen och en vecka senare började en "toppen-kandidat"
- Fredrik, Pricerunner

"De har hjälpte oss att bygga upp hela vårt marknadsteam på ett personligt sätt. Med hjälp av tydlighet och personligt plan för flera kandidater"
- Daniel, Pinetree