ProServe - Den moderna gig-lösningen

Behöver ni hitta kompetenta personer inom PR, marknadsföring eller kommunikation? Har ni behov sporadiskt eller på längre sikt? Med ProServe får ni lösningar för alla era behov.


ProServe har byggt ett personligt nätverk som samlar kvalificerade giggare och frilansare inom PR, kommunikation och marknadsföring, och fungerar som länken mellan uppdragsgivare och uppdragstagare.


ProServe stöttar uppdragsgivare genom att hitta giggare med rätt kompetens som matchar uppdraget, oavsett tid eller storlek. Genom att värdera både giggarens specialistområden och intressen, hjälper ProServe till med att hitta spännande uppdrag.


Det är viktigt att det ska bli en match för båda parter. Därför värdesätter vi en nära kontakt med både giggare och kund, och kan på så sätt enkelt matcha rätt specialist till rätt uppdrag”, säger Simon Cederholm, vd för ProServe.


ProServes affärsmodell bygger på tanken att hitta den bäst lämpade kandidaten för ett uppdrag, där målet är att kontakten ska vara personlig, enkel och flexibel. Idag har ProServe över 500 giggare med olika spetskompetenser: vare sig ni är i behov av en copywriter med kunskap inom livsmedelsbranschen, eller önskar medieträning för ett IT-bolag kan ProServe matcha ihop er med rätt giggare eller frilansare. ProServe finns här för era behov och kan matcha rätt kandidat oavsett om ni behöver en resurs idag eller i framtiden.


För att ge er de bästa förutsättningarna för en optimal lösning presenterar ProServe två till tre kandidater för varje uppdrag - allt för att det ska bli en så bra matchning som möjligt, för båda parter.30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Allt fler bolag vänder sig till gigekonomin: nu har även den ledande optikkedjan LensWay anslutit sig och tar in två grafiska formgivare från ProServes breda nät av frilansare och giggare. LensWay är