LensWay vässar sitt kampanjmaterial med ProServes giggare

Allt fler bolag vänder sig till gigekonomin: nu har även den ledande optikkedjan LensWay anslutit sig och tar in två grafiska formgivare från ProServes breda nät av frilansare och giggare.


LensWay är ett svenskt bolag och en av optikbranschens ledande aktörer som har vuxit stort, inte minst i de nordiska länderna. Företagets samarbete med ProServe startade med LensWays strävan att stärka sin visuella kommunikation, främst inom grafisk formgivning, för att synas ännu tydligare i bruset. Kvalitet är viktigt för bolaget och därför ska allt material hålla samma höga kvalitet som deras produkter. Under våren har två grafiska designers från ProServes nätverk startat för att tillsammans vässa LensWays grafiska produktion.


- Det är otroligt spännande att få arbeta med ytterligare ett bolag med stor internationell uppmärksamhet. Det visar att branschen går framåt, säger Per Lindhe, ProServes styrelseordförande.


ProServe värdesätter ett ömsesidigt samarbete och månar om att det ska bli en match för alla parter. Optikkedjan beskrev för ProServe att de sökte två frilansare eller giggare med en längre tids branscherfarenhet, gärna med tidigare erfarenhet av arbete med kampanjer. ProServes nätverk, som består av konsulter och giggare med ett brett utbud av spetskompetenser, kunde snabbt matcha två personer som motsvarade LensWays önskemål. De två grafiska formgivarna ska båda stötta LensWays team genom grafisk formgivning av både kampanjer och annonser som är centrala delar i LensWays marknadsföring.


- För mig är det här en fantastisk möjlighet att få erfarenhet av att arbeta med ett välkänt varumärke och samtidigt jobba med det jag älskar mest. Jag tror att det är en match för båda parter, säger en av giggarna från ProServes nätverk, som nu ska till LensWay.


ProServe ser långsiktigt på samarbetet med LensWay, där optikkedjan kan fortsätta söka hjälp vid behov, oavsett vilken kompetens de söker inom PR, kommunikation och marknadsföring.23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla