5 arbetsdagar från första samtal till spännande gig-samarbete

På mindre än en vecka inledde ProServe och Handelshögskolan i Stockholm (HHS) ett samarbete i mitten av september för att projektleda ett kommande digitalt event.


Handelshögskolan i Stockholm anordnade i början av oktober ett digitalt event med kända profiler inom miljö och hållbarhet. I september kopplades ProServe och Handelshögskolan ihop när man hade ont om tid att hitta och ta in en projektledare med erfarenhet att jobba med digitala event på en internationell nivå. På två dagar presenterade ProServe kandidater och däribland så fanns den perfekta matchningen för HHS.


- Vi är väldigt stolta och glada att kunna leverera en specialist till en organisation som Handelshögskolan på mindre än 5 arbetsdagar från första samtalet till start, säger Simon Cederholm, VD för ProServe.


Simon utvecklar att ProServe tror på ett fint och långsiktigt samarbete där man vill vara med och stötta Handelshögskolan på lång sikt med olika roller inom kommunikation, marknadsföring och projektledning.


Det finns ett intresse av att hitta duktig kompetens på kort tid och genom ProServes sätt att bygga relationer med både kunder och giggare & konsulter så har man koll på vilka som finns tillgängliga och vem som passar för specifika uppdrag när väl förfrågan kommer in.

62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla