Sveriges största utbud av gig:are, konsulter och specialister inom PR, kommunikation & marknadsföring! 

ProServe har ett personligt nätverk om ca 500 personer och specialister inom PR, kommunikation & marknadsföring. Dessa personer är noga utvalda och kvalitetssäkrade utifrån vårt unika sätt att hitta rätt personer med rätt kompetens. Målet är att koppla samman medelstora och stora företag med Europas bästa personer inom en spännande och utvecklande bransch. 

Namnlös.png

Resan började 19/20 efter att ett par entreprenörer ville köpa in tjänster av landets bästa personer inom kommunikation. 

Skärmavbild 2020-09-01 kl. 13.24.42.png

En marknadsanalys om 200 intervjuer gjordes, 100 marknadschefer & 100 frilansare. Insikten att det behövdes byggas en bro väcktes till liv. 

Animerad bild-1.png

ProServe började connecta och bygga upp sin personlig nätverksbank som idag är ca 500 personer. 

Big-set-of-avatars-profile-pictures-flat-icons.-Vector-illustration.-518485985_4126x4126.j

Missförstånd från många att ProServe va en byrå, ProServe hade en ny unik tjänst som marknaden inte visste fanns. Två unik koncept lanserades som gav marknaden en möjlighet att jobba med rätt personer. 

Stora företag så som H&M & Pricerunner började jobba med ProServe och det var nu marknaden förstod dessa unika koncept

Skärmavbild 2021-05-25 kl. 06.34.11.png
Raket

Fler spännande och internationella bolag ansluter sig & ProServe jobbar med fler specialister inom PR, kommunikation & marknadsföring. 
ProServe ökar sitt team!

ProServe ökar hela tiden sitt team och sin position på marknaden. Som lag så ser vi framemot att få vara en del av utveckling av den svenska gig-ekonomin. Vi vill jobbar för ett flexibelt och utvecklande sätt att arbeta. Du ska ha möjligheten att arbeta i olika branscher, på olika platser och tider. Det som passar dig bäst.