Sveriges största utbud av giggare, konsulter och specialister inom PR, kommunikation & marknadsföring! 

Vi på ProServe är ett team som tror på starka och personliga relationer. Vi har sedan årskiftet 2020 byggt ett personligt nätverk som idag består av 600 specialister. Målet sedan resans start har alltid varit den personliga kopplingen och relationen. För att vi ska kunna matcha den bästa potentiella kompetens till rätt organisation har alla giggare, frilansare och konsulter samt företag en personlig kontakt hos oss.  Vi tillsammans bygger en långsiktig relation för att när behovet väl uppstår så ska det gå snabbt och rätt. 

Dessa personer är noga utvalda och kvalitetssäkrade utifrån vårt unika sätt att hitta rätt personer med rätt kompetens. Målet är att koppla samman medelstora och stora företag med Europas bästa personer inom en spännande och utvecklande bransch. 

Vår vision är att veta den bästa potentiella matchningen för ett företag och en specialist innan behovet uppstår. Detta lyckas vi med att göra tack vare det personliga mötet och härliga samtal. Vi är ett bollplank eller en bästa vän till markands & kommunikationschefer och nordens giggare, frilansare & konsulter. 

Grupp av människor med VR Headset

Vi bygger långsiktiga och personliga relationer
Vi på ProServe är ett team som tror på starka och personliga relationer. Vi har sedan årskiftet 2020 utveckla ett personligt nätverk som idag består av 600 specialister. 

Vårt team består av både giggare, frilansare och anställda specialister med olika bakgrunder och erfarenheter. Ett av våra gemensamma mål är att skapa bästa möjliga förutsättningarna för kommunikation och marknadsavdelningar att hitta bästa möjliga matchning när det kommer specialister och kompetens. Det andra målet är att ge nordens bästa giggare, frilansare och konsulter de roliga och lärorika uppdragen som finns på marknaden idag.

Vi brinner för att nätverka, träffa nya människor och hjälpa marknadschefer och specialister att ha roliga och utmanande uppdrag.   

logo_transparent_background_edited.png

Ett nytt sätt att arbeta och jobba med nordens bästa specialister

ProServe gör det möjligt för fler att våga ta steget till att bli en egenföretagare, frilansare eller giggare. Samtidigt utmanar och stöttar vi markands & kommunikationsteamen att våga ta steget till att bygga ett team med specialister i form av giggare. 

Detta är framtiden och framtiden är här för att stanna!

Har du funderingar? Hör av dig! 
info@proserve.se 
073-058 99 53