Human Resource Management and Recruitment and Hiring concept. join us..jpg

ProServe gör det enklare och effektivare att jobba med Sveriges bästa gig:are, konsulter och specialister inom PR, kommunikation & marknadsföring. 

 

Vi levererar minst 3 skräddarsydda profiler för just det ni söker, inom 36h. Vi har lösningar för både heltid, deltid, längre & kortare uppdrag.

ProServe samarbetar med ca 500 av landets bästa gig:are, konsulter och specialister. Vi arbetar inom PR, kommunikation, marknadsföring och bygger upp ett personligt nätverk för er. 

 

ProServe säkrar både kompetens och deras matchning mot er företagskultur. Vi bygger relationer med gig:are för att just ni ska få rätt person mer rätt kompetens. 

Handplocka dina specialister & ditt team

Peter
Uppdrag: H&M

"Jag är en senior rådgivare inom PR som tidigare har erfarenhet och senast kommer jag från IKEA. Att kunna ta med sig kunskap och perspektiv från ett ledande företag till andra små och stora bolag är det som gör att man ska jobba med fler gig:are och specialister"

Amanda
Uppdrag: Pricerunner

"Jag är en copywriter som brinner för mode och retail. Från början så kommer jag från Sydafrika och har de senaste 15 åren bott i England. Jag är "native English" och älskar mitt jobb att skapa texter och content"

Emelie
Uppdrag: SIWI

"Jag är en Social Media manager & kommunikatör som älskar teknik, och bygg världen. Att kunna jobba med flera varumärken och branscher gör att jag kan hitta nya spännande sätt att kommunicera med era kunder. Sociala kanaler har gjort det att alla kan se vad just ni gör"   

"ProServe hjälper oss att jobba med både svenska och internationella personer som är specialister inom PR, kommunikation och marknadsföring"
- Sandra, H&M

"ProServe är snabba och har koll på vad vi söker. Första samtal på måndagen och en vecka sedan började en toppen-kandidat"
- Fredrik, Pricerunner

"Att få tillgång till kandidater med innehållsrika presentationer på hög nivå så snabbt är svår värderat. Det är då man förstår att mycket tid och energi är nerlagt för att hjälpa oss"
- Emy, SIWI

"De har hjälpte oss att bygga upp hela vårt marknadsteam på ett personligt sätt. Med hjälp av tydlighet och personligt plan för flera kandidater"
- Daniel, Pinetree

Vilken spetskompetens söker du idag?

Ange vilken kompetens du söker och få återkoppling inom 24 timmar.

arrow&v
arrow&v